logo

We Love the 90s 2019

Na een jaar van weggeweest, keert We Love the 90s op 9 november terug in Winterswijk!

Facebook EventTickets Bestellen

De Beste muziek uit onze o zo fijne jeugd


Flippo's, the Fresh Prince of Bel air, tamagotchi's, Friends, polyfone beltonen. Hakken op Wonderful Days, meezingen met de Spice Girls en springen op House of Pain; damn, de 90s waren tof!

Na uiterst succesvolle edities in 2015, 2016 en 2017 komt We Love the 90s dit jaar terug naar Winterswijk op 9 november:

We Love the 90s haalt de beste 90s dj's en acts uit binnen- en buitenland. Check regelmatig de website en social media voor de line-up updates en koop je kaarten voor het te laat is!

#RELIVETHEMEMORIES

5

UUR FEEST

5

TOPACTS

TIME-TABLE


Check hier de line-up voor We Love the 90's per locatie. Zorg dat je op tijd bent om niets te hoeven missen.

9 november 2019
20:00 - 21:30
Nick Wijnand
Venue:
21:30 - 22:00
MAXX
Venue:
22:00 - 23:30
DUNE
Venue:
23:30 - 00:00
2 Brothers on the 4th Floor
Venue:
00:00 - 01:00
Chris Deluxe
Venue:

LINE-UP


We Love the 90's haalt dit jaar 8 dj's en acts uit binnen- en buitenland. Klik op de artiest van je keuze voor alle info en bezoek onze website regelmatig voor nieuwe artiesten die worden toegevoegd.

  • Nick Wijnand

    DUNE

    2 Brothers on the 4th Floor

  • Chris Deluxe

    MAXX ft. Linda Meek

Nick Wijnand
DJ
Deze rasentertainer is met ruim 2 meter geen kleine jongen. Al op jonge leeftijd ontstond er een passie voor muziek, het mixen en editen van platen. Zijn performance is van begin tot eind een spannende set die het publiek meeneemt. Nick verrast je met knallende platen waardoor je nooit meer weg wil van de dansvloer. Powerhouse en een genot voor je oren! Sinds hij zijn leven volledig aan zijn passie heeft gewijd is er een unieke sound en performance ontstaan, treedt hij overal ter wereld op en werkt samen met grote artiesten. Nick wordt gekenmerkt door zijn enthousiaste verschijning, gewaagde en diverse muziekkeuze en zijn onuitputbare energie in de DJ booth. Geen plaat is te gek, zolang het ritmisch en dansbaar blijft. Deze all-round stijl heeft hem residence in grote clubs bezorgd zoals the Matrixx en Club 22-24. Daarnaast maakt hij menig house-tempel en -festival onveilig, onder andere club Air en Free Festival. Met ruim 150 optredens per jaar is hij ook regelmatig te vinden in de Caribbean, Ibiza, Duitsland, Scandinavië en Turkije.
DUNE
DJ
Je kent DUNE ongetwijfeld je van 'Hardcore Vibes' en 'Hand in Hand'. In 1994 brak de Duitse DJ 'DUNE' door in Europa. Vandaag de dag staat DJ DUNE nog in clubs en festivals als Tomorrowland, Defqon.1, Nature One, de Zwarte Cross en op 9 november bij We Love the 90's in Winterswijk!⁠
2 Brothers on the 4th Floor
Act
2 Brothers on the 4th floor had hitlijst-noteringen over de hele wereld. D-Rock en Des'Ray komen op 9 november naar We Love the 90's in Winterswijk!⁠
Chris Deluxe
DJ
Hiphop, house, pop, moombahton, classics. Met scratches en andere technieken mixt Chris Deluxe in hoog tempo alles moeiteloos aan elkaar. Chris is zonder twijfel de mix en mashup-koning van Nederland en ver daarbuiten en is op 9 november een hekkensluiter waar je een buiging voor maakt!⁠ ⁠ Bekend van: Radio 538, SLAM!, Dumpert en⁠ 3FM
MAXX ft. Linda Meek
Act
🔊 Get Away 🔊 No More (I Can't Stand It) ⁠ MAXX veroverde Nederland in 1994 met twee monsterhits. Frontvrouw Linda Meek wordt ingevlogen vanuit Engeland voor het leukste feestje van het jaar.

TICKETS


Je bestelling wordt verwerkt door Eventbright.

WIE | WAT | WAAR


ETEN EN DRINKEN
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen.

PINNEN
Op de evenementen is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen.

LEGITIMATIE
De minimumleeftijd is 18 jaar. We hanteren een legitimatieplicht voor iedereen. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Een kopie is niet geldig!

CONSUMPTIEMUNTEN
Zijn verkrijgbaar aan de kassa. Muntprijs is €2,50. Munten zijn tot een half uur na afloop van het evenement in te wisselen bij de kassa a €2,- per munt.

TOILETTEN
Er zijn ruim voldoende toiletten aanwezig in de Tuunte

DRUGSBELEID
Drugs en andere verdovende middelen zijn ten strengste verboden.

Locatie

Sportcentrum de Tuunte
Europark 6
7102 AM Winterswijk